Hoppa till sidans innehåll

Medlemsansökan


FMCK Eksjö grundades 1974 och är en av 42 st Frivilliga Motorcykelkårer i landet. FMCK är en organisation, som har ett försvarsintresse och ett specialkunnande, vilket vi är villiga att ställa till förfogande både till totalförsvarets och för civila samhällsuppdrag. Vi har som huvuduppgift att rekrytera och utbilda mc-ordonnanser för krigsplacering i förband/enheter inom totalförsvaret. För att sysselsätta medlemmar, mellan kurser och övningar, bedriver vi omfattande föreningsverksamhet. Enduro, Avrostning, Mopedutbildning klass 2.

Medlemskap i FMCK - Eksjö
Person som är folkbokförd i Sverige eller Svensk medborgare som bor i utlandet kan bli medlem i FMCK. För att teckna avtal med försvarsmakten (t ex som MC-ordonnans) så måste man vara svensk medborgare.

Det finns inte heller någon åldersgräns, vare sig uppåt eller nedåt för att bli medlem, omyndig person måste dock ha målsmans godkännande (gäller vanligtvis ungdomar under 18 år och som då behöver sina föräldrars underskrift). För att söka medlemskap fyller du i alla uppgifter nedan.

Medlemsavgift 2021

  • 300:-/år för enskild medlem
  • 600:-/år för familj (max 3 barn och på samma adress), tillkommande barn 150.-/barn och år.

(Med familj menas max två vuxna och max tre barn under 18 år folkbokförda på samma adress)

Medlemskap

Intresserad avPersonuppgifter
 


Hagersryd

open

se våra träningsregler

Postadress:
FMCK Eksjö - Motorcykel och Snöskoter
Breviksvägen 51
57596 Eksjö

Besöksadress:
Breviksvägen 51
57596 Eksjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info